Micy1996~world!

Ovaj blog je samo za moje frendice..... uzivajteee!!!!!!

FaCeBooK

micy1996 | 19 Septembar, 2009 16:09

Prvo nesto o Face-u:

Фејсбук“ (енгл. Facebook) је интернет страница која служи као сервис за социјалну мрежу. Почео је са радом 4. фебруара 2004. Ова интернет страница, на коју се свако може учланити, налази се у власништву истоименог предузећа које и управља њиме. Његови корисници се могу придруживати у мреже које су организоване по градовима, радним местима, школама и регионима, како би се повезали и комуницирали са другим људима. Такође, људи могу додавати пријатеље, слати им поруке, а могу и убацивати нове податке у своје личне профиле како би обавестили пријатеље о себи.

Створио га је Марк Закерберг док је био студент на универзитету „Харвард“ (енгл. Harvard). Првобитно, чланство на овој интернет страници је било дозвољено само студентима са „Харварда“, да би се касније проширило на студенте са свих колеџа који су чланови лиге „Ајви“ (енгл. Ivy). После неког времена, чланство је омогућено свим студентима и средњошколцима, а на крају је омогућено свим особама које имају 13 или више година. „Фејсбук“ данас има око 110 милиона активних корисника широм света.

У неким земљама, као што су Сирија и Иран, приступ овој интернет страници је блокиран на неограничено време, а исто је учињено и на бројним радним местима, како би се продуктивност повећала. Један од проблема је представљало поштовање приватности корисника, које је неколико пута доведено у питање. Неколико Закербергових бивших колега студената је поднело тужбе против „Фејсбука“, тврдећи да им су им изворни код и друга интелектуална својина украдени.

 

A sada: Svi mi ovde imamo Face...

Napisite sta mislite o njemu i kako mozemo da vas nadjemo tamo... :)

 

 

Dop.. zelje.. upoznavanje...

micy1996 | 02 Avgust, 2009 01:32

Mene je vise smorilo da posecujem onoliko kategorija.. evo na mom blogu ce biti samo jedna-jedina!

Recite, ako zelite neku sliku, neki text, sve cu postaviti ovde!

mozete se dopisivati.. kada god zelite!

Za Nikolu-Simketa:

 

 

-Kako vam se svidja klip ;)))))

A sad nesto za moju dusu....:

:'((((((((((((((((((

-predivna pesma...!

-uvek kada slusam ovu pesmu, placem :'(

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb